0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Italiensk roadster med japanske gener

Abarth 124 Spider

Når Fiat-logoet må vige skorpionen betyder det mægtigt meget kraft under hjelmen. Så er det også ved Abarth 124 Spider, som grunder sig teknisk på Mazda Rx-5 som den tame version fra Fiat. CPA arbejder ved Fiat som allerede tunedes af Abarth - succesrigt. Gennem den specifike software af PowerBox optimeres hk-kraft og drejningsmoment. Så er op til 215 hk og 315 Nm mulig. Den 4-cylinder turbomotor virker efter kraftkuren kultiveret og trykfuldere. Chiptuning mærkes særligt i gennemtrækket af Abarth fordi kraftvægten forbedredes tydeligt. Und din Fiat kraften som den fortjener.

ydelsesdiagram Abarth 124 Spider
21.06.2018

Abarth : Yderligere testning

12.05.2015
  • Abarth Grande Punto 1.4 T-Jet

CPA PowerBox for Abarth Grande Punto tuning. Motortuning for Abarth med speciel programmering for mere kraft.

05.04.2017
  • Abarth 695 Tributo Ferrari

Den motorspecifike udvikling af softwaren for Abarth Tributo Ferrari bringer meget spøg og overtydende kraftforhøjelse. PowerBox for din Abarth, test den nu og oplev kørespøg.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.