0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

Du har ikke valgt en bil endnu. Vælg bil

967 Nm monster i testen hos CPA

Tesla Model X P100D

Model X er den første SUV og spiller i en liga med Audi Q7, Mercedes GLE eller BMW X5 - med den lille men fine forskel at Model X fremdrives helt elektrisk. Med plads for op til 7 personer og meget oplagringsplads er det et meget tykt skib. Med 568 kW og tåbelige 967 Nm drejningsmoment ænser føreren hverken storhed eller vægten af el-SUVen. Fra værks går den i 3,1 sekunder til 100 km/h, entydigt supersportsmandniveau. For en endnu råere acceleration eller en finere dosered gasantagelse og forbedret feeback udstyr CPA Model X med PedalBox. Ved fjernbetjening har du maksimal kontroll over din gaspedal - fra Sports+ til Eco II. PedalBox muliggør økonomisk kørning og kan være en stor hjælp i bytrafiken eller i bilkøen. Overtyd dig selv.

ydelsesdiagram Tesla Model X P100D
26.10.2018

Tesla : Yderligere testning

02.07.2018
  • Tesla Model S 90D

CPA PedalBox findes nu også for din elbil som f. eks. Tesla Model S P90 som får gennem PedalBox en endnu råere acceleration. Takket være fjernbetjeningen har du altid kontrollen over indstillingerne.

Vores biltests

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.