0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Bentley Continental GT

Chiptuning Bentley Continental GT

Hjemmefra forføger Bentley over stolte 467 kW og 900 Nm. For drivværket kan udvælges forskellige modusser for at få mere komfort på gaderne. Endnu mere komfortabel bliver det med vor Powerbox. Med den kan du styre gasantagelsen optimalt og vælge efter behov mellem Eco II og Sport+. Vor PedalBox i kombination med vor PowerBox bliver ConnectiveSystem og med den kan du ikke kun styre gasantagelsen men også kraftforhøjelsen. Krafttrin vælges helt nemt fra indensiden over PedalBox. Her kan nås en forbløffende kraftforhøjelse af op til 101 hk og 141 Nm. Oplev dit køretøj med en mærkbar kraftforhøjelse fra CPA Performance.

ydelsesdiagram Bentley Continental GT
24.09.2019

Bentley : Yderligere testning

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Prima forarbejdelse ved luksuskøretøjet Bentley Continental GT V8. Her vil vi bidrager vor del og byder en prima PowerBox med motorspecifik chiptuning.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Overtyd dig af CPA chiptuning og den motorspecifike software for kraftforhøjelsen for din Bentley Bentayga. PowerBox fra CPA og den særligt udviklede software samarbejder meget godt.

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

En forbløffende kraftforhøjelse for din Bentley med tuningen fra CPA. Gaspedaltuningen med PedalBox med forskellige krafttrin.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.