0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Forårsdeal: kun begrænset antal! (6)

Ferrari Portofino - italieneren får nogle yderligere hester

Ferrari Portofino chiptuning

Portofino virker kantedere og aggressivere end sin forgænger California. 3,9-liter V8 biturbo kommer hjemmefra allerede med 600 hk og stolte 760 Nm. Med nyt forstærked plejl og kolbe kan motoren forliges lidt mere kraft. Vi kunne ikke optimere den sagnagtige gasantagelse for turbobensinmotoren gennem vor styr. Ved kraften og drejningsmoment kunne vi nå mere fra V8. Her kunne bilsporterfaringen af teknikeren finde den optimale indsats. Takket være Engine Safe System går kraftforhøjelsen ikke på omkostningerne af slidet. 858 Nm og 677 hk taler et tydeligt sprog! Aktiver kraftforhøjelsen af din Ferrari med chiptuning for Portofino fra CPA.

ydelsesdiagram Ferrari Portofino
06.05.2020

Ferrari : Yderligere testning

04.06.2021
  • Ferrari F8 Spider

Intensive prøver og den fineste arbejde ved den motorspecifike softwareudvikling for Ferrari F8 Spider. Så får du sikker chiptuning, som bringer en forbavsende effektforhøjelse for dit køretøj.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.