0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

Du har ikke valgt en bil endnu. Vælg bil

I motorkontrollen: Bentley Continental GT V8

Motorspecifik softwareudvikling: Bentley Continental GT V8

Grand Touring nyt definered. Ligefrem og nemt sagt nobel i hver situation. CPA Performance havde lykket at kunne være på vej nogle dage med luksuskøretøjet. Efter indstigningen i de utroligt fantastisk sæde af Bentley er man omgivet af leder og første klasses træ. Drivværket er udstyred med 2 Twin-Scroll-turboladere og dobelkoblingskasse og præsterer serievis 550 hk og 770 Nm. CPA ingeniørerne tilføgede prikken over i‘et til den. Perfekt tilpassed kraftforhøjelse med CPA PowerBox Nitro - ubeskrivelig.

ydelsesdiagram Bentley Continental GT V8
03.11.2020

Bentley : Yderligere testning

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

CPA ConnectiveSystem byder forskellige fordele som for eksempel gaspedaltuning og chiptuning kombineret for at føle et fantastisk køreoplevelse. Test produkterne for kraftforhøjelsen fra CPA for Bentley Continental GT.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Overtyd dig af CPA chiptuning og den motorspecifike software for kraftforhøjelsen for din Bentley Bentayga. PowerBox fra CPA og den særligt udviklede software samarbejder meget godt.

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

En forbløffende kraftforhøjelse for din Bentley med tuningen fra CPA. Gaspedaltuningen med PedalBox med forskellige krafttrin.

Vores biltests

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.