0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

Du har ikke valgt en bil endnu. Vælg bil

Golf GTI VIII chiptuning

Individuel softwareudvikling for Golf VIII

Aggressivere og modernere virker den nye GTI. Fronten med de vokskageformet luftadganger og den markante lysliste virker ekstrem bred og gør et godt indtryck. Vi bemærker positivt det strammere, sportslige drivværk med den du kan beherske GTI problemløst og godt i alle køresituationer. Ikke virkeligt nyt er firecyklinder-turbo-benzinmotoren. Så er den nye GTI præcis så hurtigt som sin forgænger. Der ønsker man sig lidt mere forskel. Intet problem - ingeniørerne fra CPA Performance opfylder præcis disse ønske med den særligt udviklede kraftforhøjelse. Knap 63 hk og 95 Nm bringer den ønskede forskel. GTI hjerte, hvad vil du mere.

ydelsesdiagram VW Golf VIII (CD) GTI
22.12.2020

VW : Yderligere testning

20.11.2020
  • VW T-Roc R 4Motion

CPA-ingeniørerne udviklede efter langtidstesten og intensiv dataoptagelse en motorspecifik software for VW T-Roc R for kraftforhøjelsen. Overtyd dig selv af den passende chiptuning.

16.03.2018
  • VW Golf Sportsvan 1.5 TSI ACT

For en kraftforhøjelse af op til 25% - chiptuning fra CPA. Gennem motorspecifik software forhøjes kraften af Golf sportsvarevognen, så forbedres kørebetagelsen tydeligt og forbruget kan sænkes.

22.10.2015
  • VW Amarok 2.0 TDI BiTurbo

Chiptuning VW Amarok 2.0 TDi Biturbo med CPA hjælper din tung "lastbil" tilbage til kørebanen. Med kraftforhøjelsen av vor CPA PowerBox gør din Amarok igen en god figur også afsides af tyske gader.

21.11.2019
  • VW Touareg III V6 TDI

Den nye VW kommer med den nyeste VW-teknik og meget komfort. Passende dertil findes vor ConnectiveSystem, som kan forhøje komforten eller sportsligheden med forskellige krafttrin.

17.02.2021
  • VW Crafter II 2.0 TDI

Motorspecifik softwareudvikling for den nye VW Crafter II 2.0 TDI for kraftforhøjelse med CPA PowerBox. En kraftforhøjelse af 30 hk og knap 80 Nm som er fantastisk, overtyd dig.

01.11.2014
  • VW Tiguan 1.4 TSI

CPA chioptuning tester og udvikler software og motortilsætningsstyrningsapparater for VW Sharan 1,4 TSI.

Vores biltests

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.