0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Golf GTI VIII chiptuning

Individuel softwareudvikling for Golf VIII

Aggressivere og modernere virker den nye GTI. Fronten med de vokskageformet luftadganger og den markante lysliste virker ekstrem bred og gør et godt indtryck. Vi bemærker positivt det strammere, sportslige drivværk med den du kan beherske GTI problemløst og godt i alle køresituationer. Ikke virkeligt nyt er firecyklinder-turbo-benzinmotoren. Så er den nye GTI præcis så hurtigt som sin forgænger. Der ønsker man sig lidt mere forskel. Intet problem - ingeniørerne fra CPA Performance opfylder præcis disse ønske med den særligt udviklede kraftforhøjelse. Knap 63 hk og 95 Nm bringer den ønskede forskel. GTI hjerte, hvad vil du mere.

ydelsesdiagram VW Golf VIII (CD) GTI
22.12.2020

VW : Yderligere testning

02.05.2014
  • VW Golf VII (AU) 2.0 GTD

Golf 7 GTD i køretesten - et klangunder accelererer!

26.11.2013
  • VW Passat CC (3C) 1.4 TSI

VW Passat CC 1,4 TSI, overtygende kørekraft och lav forbrug. Klikke nu och bestille det passende tuningset för VW Passat CC 1,4 TSI chiptuning.

01.11.2014
  • VW Tiguan 1.4 TSI

CPA chioptuning tester og udvikler software og motortilsætningsstyrningsapparater for VW Sharan 1,4 TSI.

06.10.2015
  • VW Beetle 2.0 TDI DPF

Chiptuning VW Beetle skal sikkert begejstre dig. Gør testen og overtyd dig selv.

26.01.2021
  • VW Golf VIII Variant (CD) 2.0 TDI

Den motorspecifike software bringer et fantastisk resultat for kraftforhøjelsen for VW Golf 8 Variant og vor PowerBox. Perfekt tilpassed software og hardware i samklang for kraftforhøjelsen for din VW Golf 8 Variant.

21.10.2015
  • VW Scirocco III 2.0 TDI (CR)

Kombination af hverdag og distance takket være vores PowerBox:er. En kraftforhøjelse af hele 50 hestkrafter kunne realiseres gennem forskellige tester. Også den for Volkswagen utypiske men dynamiske design overtyder CPA-holdet.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.