0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

Du har ikke valgt en bil endnu. Vælg bil

Golf GTI VIII chiptuning

Individuel softwareudvikling for Golf VIII

Aggressivere og modernere virker den nye GTI. Fronten med de vokskageformet luftadganger og den markante lysliste virker ekstrem bred og gør et godt indtryck. Vi bemærker positivt det strammere, sportslige drivværk med den du kan beherske GTI problemløst og godt i alle køresituationer. Ikke virkeligt nyt er firecyklinder-turbo-benzinmotoren. Så er den nye GTI præcis så hurtigt som sin forgænger. Der ønsker man sig lidt mere forskel. Intet problem - ingeniørerne fra CPA Performance opfylder præcis disse ønske med den særligt udviklede kraftforhøjelse. Knap 63 hk og 95 Nm bringer den ønskede forskel. GTI hjerte, hvad vil du mere.

ydelsesdiagram VW Golf VIII (CD) GTI
22.12.2020

VW : Yderligere testning

02.05.2014
  • VW Golf VII (AU) 2.0 GTD

Golf 7 GTD i køretesten - et klangunder accelererer!

06.10.2015
  • VW Up 1.0 TSI

Med Powerbox Nitro fra CPA kan nås en tydelig kraftforhøjelse. Lad dig overtyde af resultatet, forbindelsen mellem CPA PowerBox og dit køretøj.

28.01.2021
  • VW Golf VIII (CD) 1.4 TSI GTE eHybrid

Ingeniørerne fra CPA Performance gjorde igen et fantastisk job og udviklede den motorspecifike software for VW Golf 8 1.4 TSI GTE eHybrid. Så kan nydes den perfekt tilpassed chiptuning bedstmulig.

20.11.2020
  • VW T-Roc R 4Motion

CPA-ingeniørerne udviklede efter langtidstesten og intensiv dataoptagelse en motorspecifik software for VW T-Roc R for kraftforhøjelsen. Overtyd dig selv af den passende chiptuning.

21.11.2019
  • VW Touareg III V6 TDI

Den nye VW kommer med den nyeste VW-teknik og meget komfort. Passende dertil findes vor ConnectiveSystem, som kan forhøje komforten eller sportsligheden med forskellige krafttrin.

06.10.2015
  • VW Beetle 2.0 TDI DPF

Chiptuning VW Beetle skal sikkert begejstre dig. Gør testen og overtyd dig selv.

Vores biltests

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.