0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

relaterede biler

Majestætisk tolvcylinder med offroad-ambitioner

Bentley Bentayga chiptuning

Den hurtigste SUV i verden ejer virkeligt alt hvad hjertet begærer. Pur og modern luksus på indensiden af en 608 hk stærke 12-cylinder-motor med 900 Nm drejningsmoment som finder sin slut så sent som ved 306 km/h. Avra, tænker formodentlig nogle supersportsbilførere. Takket være en luftfjedring og vaklestabiliseringen ligger 2,6-ton-bilen meget roligt på gaden. Bentayga er særligt godt i lange kurver, men den også mestrer spidskurverne suverænt. Sin handling overtyder i hver køresituation. Apropos, ingeniørerne fra CPA Performance kunne ikke modstå og tryllede for Hendes Majestæt lidt mere kraft. Hele 140 Nm og knap 100 hk er dermed disponibel for Bentayga, det føles fra verdensrummet.

ydelsesdiagram Bentley Bentayga
12.02.2021

Bentley : Yderligere testning

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

CPA ConnectiveSystem byder forskellige fordele som for eksempel gaspedaltuning og chiptuning kombineret for at føle et fantastisk køreoplevelse. Test produkterne for kraftforhøjelsen fra CPA for Bentley Continental GT.

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Prima forarbejdelse ved luksuskøretøjet Bentley Continental GT V8. Her vil vi bidrager vor del og byder en prima PowerBox med motorspecifik chiptuning.

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

En forbløffende kraftforhøjelse for din Bentley med tuningen fra CPA. Gaspedaltuningen med PedalBox med forskellige krafttrin.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.