0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Motorspecifik kraftforhøjelse

Maybach GLS-Class (X167) GLS600 Chiptuning

Maybach GSL 600, den er ægte SUV luksus. Her beviser Mercedes igen sit kendskab. Om du tænker at det findes allerede alt i en luksus SUV, så tilføger Mercedes-fremkaladerne altid noget anden. Passagererne af den noble Maybach GLS 600 er i absolut fokussen. Støjreduktion i hver køresituation og en særligt udvikled Maybach-køremodus skal tage hver varetagelse af tilkørsel og acceleration fra passagererne. For at designe ind- og udstigningen fra den noble SUV standsmæssigt findes oplysede trinbrætter som glemmer sig under karosserin om man bruger de ikke. Maybach er udstyred med en V8-biturbomotor med 558 hk og 730 Nm, yderligere kraft findes med EQ-Boost (22 hk), den nye ni-gear-automatik arbejder sensationelt. CPA Performance udviklede for Maybach en særlig kraftforhøjelse som tilføger yderligere 120 Nm og knap 100 hk til den noble SUV.

ydelsesdiagram Maybach GLS-Class (X167) GLS600
01.04.2021

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.