0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Bentley Continental GT Speed chiptuning

Motorspecifik kraftforhøjelse

Altid, om du tænker at det kan ikke blive bedre, findes ud modpolen, som her ved GT Speed. Sin forgænger var allerede fantastisk. Nu slår i GT Speed den råe W-12 motor med 659 hk og utrolige 900 Nm, det betyder at en maksimalhastighed af 335 km/h er mulig. Den nye otte-gear-dobbelkoblingskasse muliggør nu dobbelt så hurtige geartider overfor den normale GT. Soundteknisk er GT Speed også forbedred og den hør sig meget godt på. Permanent firehjulstræk og firehjulssyr bidrager i hver køresituation til perfekt handling. En Bentley Continental GT Speed chiptuning er disponibel for alle som ønsker sig endnu mere kraft.

ydelsesdiagram Bentley Continental GT Speed
21.04.2021

Bentley : Yderligere testning

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

CPA ConnectiveSystem byder forskellige fordele som for eksempel gaspedaltuning og chiptuning kombineret for at føle et fantastisk køreoplevelse. Test produkterne for kraftforhøjelsen fra CPA for Bentley Continental GT.

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Prima forarbejdelse ved luksuskøretøjet Bentley Continental GT V8. Her vil vi bidrager vor del og byder en prima PowerBox med motorspecifik chiptuning.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Overtyd dig af CPA chiptuning og den motorspecifike software for kraftforhøjelsen for din Bentley Bentayga. PowerBox fra CPA og den særligt udviklede software samarbejder meget godt.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.