0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Connective System

Connective System

Vores favorit
5.189,99 dkr.
fra 3.114,00 dkr. inkluderet
Effektniveauerne på PowerBox kan styres af PedalBox! Du har effekten i dine hænder. Styr effektstyrken på dit køretøj eller din PowerBox Nitro – let med PedalBox.
PowerBox Nitro gør Chiptuning mulig i nanosekundområdet og tilpasser via realtidskortsoptimering enhver kørselssituation perfekt. PedalBox giver en markant bedre speederrespons og dermed en mere sporty håndtering. Med hensyn til sikkerhed er PedalBox med sit Multy-Processor-System langt foran konkurrenterne. Interaktionen mellem PowerBox Nitro og vores PedalBox tillader enkle tilstandsændringer. Ved at trykke på knappen + (PedalBox) er speederresponsen mærkbart mere sporty, og PowerBox Nitro ændrer effektniveauet til race.

Vælg bil

Altid tilsluttet

Ingen trættende tilslutning via Bluetooth og ingen trættende leden efter en smartphone – men altid tilsluttet og klar til brug!

Effekt med et tryk på en knap

Et tryk på knappen + på PedalBox er nok til at ændre speederresponsen og forøge din bils effektniveau. Op til 31 % forøgelse i ydeevne og en sportspræget speederrespons ved et tryk på en knap. Meget komfortabelt fra køretøjets indre.

Perfekt kombineret

Den optimerede respons med vores PedalBox er det perfekte supplement til chiptuning.

Racing-teknologi

Racing-teknologi

Erfaring i racing

CPA Chiptunings ledelse og udviklingsafdeling kan se tilbage på over 40 års racing-erfaring inden for motorsport. Dette omfatter Formel 2 (EC), verdensmesterskaber i motorcykel-racing, go-kart racing, Supermoto og som det seneste den nationale Superbike-klasse.


Direkte kortoptimering i nanosekundområdet

I vores PowerBox-modeller finder du kun processorer af høj kvalitet. Topmodellerne blandt vores processorer fungerer i nanosekundområdet og kan således sikre hurtig karakteristikoptimering. Den høje hastighed understreger vores beslutning om at være førende inden for teknologien!

Direkte kortoptimering i nanosekundområdet

Optimering på speederen

 • Sport+

  meget raceragtig pedalrespons

 • Sport

  sporty pedalrespons

 • Fabrik

  pedalsvar i nærheden af serien

 • Eco

  forsinket pedalrespons

 • Eco II

  behagelig pedalrespons

  Klik her ↓
Klik her
Klik her

Effektniveau på motoren

Effektniveau på motoren
Effektivitet
Sport
Race
 • Race

  maksimal ydelsesforøgelse, lav brændstofbesparelse

 • Sport

  mærkbar ydelsesforøgelse, lav brændstofbesparelse

 • Effektivitet

  lav effektforøgelse, maksimal brændstofbesparelse

Ny SENT & i-ART-teknologi integreret

Ny SENT & i-ART-teknologi integreret

Igen har de erfarne CPA-ingeniører vist et overbevisende udviklingsresultat. Som en af de første producenter var der stort pres på udviklingsarbejdet hos CPA. Resultatet er overbevisende. CPA Chiptuning tilbyder i dag fremragende løsninger til biler med SENT- eller i-ART-teknologi.

CPA-Switch Tech

Takket være den patenterede skiftning mellem de enkelte kanaler er CPA PowerBox Nitro altid det rigtige valg.

 • Karakteristikkortoptimering med individuel software

  Med CPA Chiptuning modtager du altid en software, der er nøjagtigt tilpasset din motor eller bil. En omjustering er derfor ikke længere nødvendig. Dette gør det muligt at udnytte motorens effektreserver bedre uden at begrænse levetiden. Digital kortoptimering optimerer tuningsdata i realtid.

  Nem installation af PowerBox

  1.

  Åbn motorhjelmen

  2.

  Fjern motordækslet. I de fleste tilfælde er dækslet fastgjort med klemmer og kan nemt fjernes.

  3.

  Find stik på køretøjet. Ikke fundet: Send os et billede af motorrummet til technik@cpa-chiptuning.de og giv os dit ordrenummer.

  4.

  Tag det originale stik ud, og tilslut det medfølgende CPA-kabelsæt med de to originale stik. Sørg for, at stikket sidder stramt på plads.

  5.

  Tilslut CPA PowerBox med det passende stik (CPA-stik) på kabelsættet.

  6.

  Monter PowerBox og kabelsættet på et passende sted med kabelbåndene (væk fra varmekilder og bevægelige dele).

  Nem installation af PedalBox

  1.

  Slip speederen: Fjern om nødvendigt speederen fra beslaget for at nå stikket.

  2.

  Træk det originale stik ud af speederen.

  3.

  Indsæt det medfølgende ledningsnet (adapter) mellem speederen og den originale stikforbindelse.

  4.

  Tilslut PedalBox til det medfølgende ledningsnet.

  5.

  Fastgør speederen. Sørg for at sikre korrekt installation af speederen og korrekt føring af kabelforbindelserne.

  6.

  Om ønsket kan du fastgøre PedalBox et passende sted med den medfølgende klæbestrimmel.

 • Chiptuning: Kompleks teknik. Nem installation. Stor effekt.

  Det, der i dag stadig defineres som chiptuning, har CPAs teknologi for længe siden videreudviklet fra "simpel" chiptuning. Den involverer snarere komplekse algoritmer, hvis software er udviklet af ingeniører og som kombineret med know-how anvendes af vores erfarne teknikere, hvilket resulterer i en effektforøgelse, der er tilpasset din bil.

  Fokus er på harmonien mellem hardware og bilspecifik software. Derfor kan du som kunde være sikker på at få den bedst mulige ydelsesforøgelse hos CPA.

  Vores krav: Maksimal ydeevne og maksimal sikkerhed perfekt kombineret til din bil!

 • De forskellige motorer

  Chiptuning på turbo-benzinmotoren

  I moderne turboladede benzinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske styring af motoren en stadig vigtigere rolle.

  Motorstyringsenheden behandler data fra mange sensorer og beregner derved f.eks. den krævede injektionsmængde, det krævede forøgelsestryk, den krævede tændningsindstilling osv.

  Dermed udlæses og behandles data af adskillige sensorer.

  For at opnå en effekt- og forbrugsoptimering skal disse parametre optimeres. CPA beror på den specielt udviklede motorspecifikke software, der sikrer en efterfølgende ændring af de fabriksindstillede kontrolparametre. Ved at optimere motordataene øges effekten mærkbart, og forbruget reduceres.

  Resultatet af nøjagtigt afstemte og optimerede parametre er en mærkbar forøgelse af effekt og effektivitet. Alle relevante motordata registreres, kontrolleres og optimeres i realtid – men kun hvis chaufføren også henter effekten.

  Selv under effektforøgelsen forbliver alle beskyttelses- og kontrolfunktioner på kontrolenheden aktive.

  Chiptuning på turbodiesel

  Moderne turbodieselmotorer har allerede været elektronisk overvåget og styret af en motorkontrolenhed i årtier. Kontrolenheden registrerer utallige værdier såsom injektionsmængde, injektionstiming, boost-tryk, hastighed osv. Disse data er inkluderet i styringen og overvågningen af motoren.

  CPA-indstillingsmodulet indsamler alle relevante data direkte til motorsensorerne og udlæser information om injektionsmængde, injektiontiming, boost-tryk, hastighed osv. Parametrene optimeres i realtid i brøkdele af et sekund af kortoptimeringssoftwaren udviklet af os og videresendes til motorkontrolenheden. Softwaren beregner nye værdier med dataene fra vores tuningsmodul og tilpasser samtidig motorens resterende kort. Som et resultat bevarer producentens kontrolenhed hele tiden kontrol over din motor, hvilket betyder, at sikkerheds- og beskyttelsessystemerne forbliver aktive.

  Motorens ekstra effekt opnås ved målrettet realtidsoptimering af motorsignalerne. Effektiviteten og ydelsespotentialet i din motor øges mærkbart med vores optimeringskontrolenhed.

 • Karakteristikkortoptimering på speederen

  Vores geniale software, specielt udviklet til din speeder, optimerer din speeders karakteristikkort efter ønske. Sæt vores PedalBox i sportstilstand. Som vist i diagrammet til venstre, vil du opleve din bil igen med uovertruffen livlighed og sporty speederrespons. Skift til komforttilstand (Eco II) tillader brændstofeffektiv kørsel og kan være til stor hjælp i bytrafik og trafikforhold.

Firefolds digital optimering

Firefolds digital optimering

Ved at styre (optimere) op til fire kanaler kan tusinder af parametre pr. sekund justeres for optimal ydelse i alle områder for den respektive køresituation. De mange års erfaring med racing gør det muligt for CPA-ingeniører at kombinere optimal ydelse og praktisk kørsel.

Fire kanaler

Brugen af op til fire kanaler giver udviklere og ingeniører en meget præcis og effektiv koordinering af softwaren. Op til 15 forskellige parametre er optimeret.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.