0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

PedalBox

PedalBox

Nu med ny software
Bedre speederrespons
1.690,00 dkr.
fra 1.290,00 dkr. inkluderet
Vores PedalBox har det nye Multy-Processor-System. Således vil du straks føle den meget bedre speederrespons. Let justerbar fra moderat til økonomisk – efter simpelt valg pr. knap!
Samtidig bidrager PedalBox til et maksimalt sikkerhedsniveau under kørsel. To processorer arbejder med maksimal ydeevne for din sikkerhed. Vores ingeniører har udviklet en yderst sofistikeret kontrolrutine, der for processorerne til at kontrollere hinanden hele tiden. På denne måde opnår vi et plus i sikkerhed med en faktor på ca. 1000!

Vælg bil

Sporty speederrespons

Med PedalBox kan du styre din speeder meget bedre. Motorens respons udvikler sig meget mere dynamisk – præcis som du doserer den!

Multy-Processor-System

Den vigtigste funktion for din sikkerhed. Vores ingeniører har udviklet en genial kontrolmekanisme, hvis logik sikrer gensidig kontrol af begge processorer. Dette reducerer risikoen for fejl med 1000 gange.

Perfekt supplement til Chiptuning

Den optimerede respons gennem vores PedalBox er det perfekte supplement til Chiptuning.

Multy-Processor-System

patenteret system

Den vigtigste funktion for din sikkerhed. Vores ingeniører har udviklet en genial kontrolmekanisme, hvis logik sikrer gensidig kontrol af begge processorer. Dette reducerer risikoen for fejl med 1000 gange.

Multy-Processor-System
Racing-teknologi

Racing-teknologi

Erfaring i racing

CPA Chiptunings ledelse og udviklingsafdeling kan se tilbage på over 40 års racing-erfaring inden for motorsport. Dette omfatter Formel 2 (EC), verdensmesterskaber i motorcykel-racing, go-kart racing, Supermoto og som det seneste den nationale Superbike-klasse.


Optimering på speederen

 • Sport+

  meget raceragtig pedalrespons

 • Sport

  sporty pedalrespons

 • Fabrik

  pedalsvar i nærheden af serien

 • Eco

  forsinket pedalrespons

 • Eco II

  behagelig pedalrespons

  Klik her ↓
Klik her
Klik her
 • Karakteristikkortoptimering med individuel software

  Med CPA Chiptuning modtager du altid en software, der er nøjagtigt tilpasset din motor eller bil. En omjustering er derfor ikke længere nødvendig. Dette gør det muligt at udnytte motorens effektreserver bedre uden at begrænse levetiden. Digital kortoptimering optimerer tuningsdata i realtid.

  Nem installation af PedalBox

  1.

  Slip speederen: Fjern om nødvendigt speederen fra beslaget for at nå stikket.

  2.

  Træk det originale stik ud af speederen.

  3.

  Indsæt det medfølgende ledningsnet (adapter) mellem speederen og den originale stikforbindelse.

  4.

  Tilslut PedalBox til det medfølgende ledningsnet.

  5.

  Fastgør speederen. Sørg for at sikre korrekt installation af speederen og korrekt føring af kabelforbindelserne.

  6.

  Om ønsket kan du fastgøre PedalBox et passende sted med den medfølgende klæbestrimmel.

 • Chiptuning: Kompleks teknik. Nem installation. Stor effekt.

  Det, der i dag stadig defineres som chiptuning, har CPAs teknologi for længe siden videreudviklet fra "simpel" chiptuning. Den involverer snarere komplekse algoritmer, hvis software er udviklet af ingeniører og som kombineret med know-how anvendes af vores erfarne teknikere, hvilket resulterer i en effektforøgelse, der er tilpasset din bil.

  Fokus er på harmonien mellem hardware og bilspecifik software. Derfor kan du som kunde være sikker på at få den bedst mulige ydelsesforøgelse hos CPA.

  Vores krav: Maksimal ydeevne og maksimal sikkerhed perfekt kombineret til din bil!

 • De forskellige motorer

  Chiptuning på turbo-benzinmotoren

  I moderne turboladede benzinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske styring af motoren en stadig vigtigere rolle.

  Motorstyringsenheden behandler data fra mange sensorer og beregner derved f.eks. den krævede injektionsmængde, det krævede forøgelsestryk, den krævede tændningsindstilling osv.

  Dermed udlæses og behandles data af adskillige sensorer.

  For at opnå en effekt- og forbrugsoptimering skal disse parametre optimeres. CPA beror på den specielt udviklede motorspecifikke software, der sikrer en efterfølgende ændring af de fabriksindstillede kontrolparametre. Ved at optimere motordataene øges effekten mærkbart, og forbruget reduceres.

  Resultatet af nøjagtigt afstemte og optimerede parametre er en mærkbar forøgelse af effekt og effektivitet. Alle relevante motordata registreres, kontrolleres og optimeres i realtid – men kun hvis chaufføren også henter effekten.

  Selv under effektforøgelsen forbliver alle beskyttelses- og kontrolfunktioner på kontrolenheden aktive.

  Chiptuning på turbodiesel

  Moderne turbodieselmotorer har allerede været elektronisk overvåget og styret af en motorkontrolenhed i årtier. Kontrolenheden registrerer utallige værdier såsom injektionsmængde, injektionstiming, boost-tryk, hastighed osv. Disse data er inkluderet i styringen og overvågningen af motoren.

  CPA-indstillingsmodulet indsamler alle relevante data direkte til motorsensorerne og udlæser information om injektionsmængde, injektiontiming, boost-tryk, hastighed osv. Parametrene optimeres i realtid i brøkdele af et sekund af kortoptimeringssoftwaren udviklet af os og videresendes til motorkontrolenheden. Softwaren beregner nye værdier med dataene fra vores tuningsmodul og tilpasser samtidig motorens resterende kort. Som et resultat bevarer producentens kontrolenhed hele tiden kontrol over din motor, hvilket betyder, at sikkerheds- og beskyttelsessystemerne forbliver aktive.

  Motorens ekstra effekt opnås ved målrettet realtidsoptimering af motorsignalerne. Effektiviteten og ydelsespotentialet i din motor øges mærkbart med vores optimeringskontrolenhed.

 • Karakteristikkortoptimering på speederen

  Vores geniale software, specielt udviklet til din speeder, optimerer din speeders karakteristikkort efter ønske. Sæt vores PedalBox i sportstilstand. Som vist i diagrammet til venstre, vil du opleve din bil igen med uovertruffen livlighed og sporty speederrespons. Skift til komforttilstand (Eco II) tillader brændstofeffektiv kørsel og kan være til stor hjælp i bytrafik og trafikforhold.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.