0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

PowerBox Pro

PowerBox Pro

Den bedste start
1.490,00 dkr.
fra 1.090,00 dkr. inkluderet
PowerBox Pro er vores chiptuning på startniveau. Mere mærkbar ydeevne og stor værdi for pengene er nogle af de vigtigste argumenter for PowerBox Pro.
PowerBox Pro udgør med din ATmega168 16Mhz-processor en hurtig tuningsboks på dit prisniveau. PowerBox Pro har et vandtæt og vandret delt kabinet. Disse klare fordele såvel som den specielle internt udviklede biltilslutning gør vores grundlæggende version til en storartet TuningBox for alle.

Vælg bil

Op til 24% effektforøgelse

Vi opnår en effektforøgelse på op til 24% på mange biler. Søg din bil på "Valg af bil" og se den nøjagtige ekstra effekt til din bil.

Brændstofbesparelse op til 10%

Med konsistent kørsel reducerer du dit brændstofforbrug med op til 10 %. Dermed bidrager vi også til en mere miljøvenlig mobilitet med vores produkter. Ydeevne og miljøbeskyttelse er ikke længere i konflikt!

Racing-teknologi

Racing-teknologi

Erfaring i racing

CPA Chiptunings ledelse og udviklingsafdeling kan se tilbage på over 40 års racing-erfaring inden for motorsport. Dette omfatter Formel 2 (EC), verdensmesterskaber i motorcykel-racing, go-kart racing, Supermoto og som det seneste den nationale Superbike-klasse.


Direkte kortoptimering i nanosekundområdet

I vores PowerBox-modeller finder du kun processorer af høj kvalitet. Topmodellerne blandt vores processorer fungerer i nanosekundområdet og kan således sikre hurtig karakteristikoptimering. Den høje hastighed understreger vores beslutning om at være førende inden for teknologien!

Direkte kortoptimering i nanosekundområdet
Justerbar effekt

Justerbar effekt

Din PowerBox leveres med speciel software til din bil. Den individuelle software er ved leveringen sat i standardindstilling, hvilket du til enhver tid kan justere efter behov i henhold til dine ønsker og krav.


 • Karakteristikkortoptimering med individuel software

  Med CPA Chiptuning modtager du altid en software, der er nøjagtigt tilpasset din motor eller bil. En omjustering er derfor ikke længere nødvendig. Dette gør det muligt at udnytte motorens effektreserver bedre uden at begrænse levetiden. Digital kortoptimering optimerer tuningsdata i realtid.

  Nem installation af PowerBox

  1.

  Åbn motorhjelmen

  2.

  Fjern motordækslet. I de fleste tilfælde er dækslet fastgjort med klemmer og kan nemt fjernes.

  3.

  Find stik på køretøjet. Ikke fundet: Send os et billede af motorrummet til technik@cpa-chiptuning.de og giv os dit ordrenummer.

  4.

  Tag det originale stik ud, og tilslut det medfølgende CPA-kabelsæt med de to originale stik. Sørg for, at stikket sidder stramt på plads.

  5.

  Tilslut CPA PowerBox med det passende stik (CPA-stik) på kabelsættet.

  6.

  Monter PowerBox og kabelsættet på et passende sted med kabelbåndene (væk fra varmekilder og bevægelige dele).

 • Chiptuning: Kompleks teknik. Nem installation. Stor effekt.

  Det, der i dag stadig defineres som chiptuning, har CPAs teknologi for længe siden videreudviklet fra "simpel" chiptuning. Den involverer snarere komplekse algoritmer, hvis software er udviklet af ingeniører og som kombineret med know-how anvendes af vores erfarne teknikere, hvilket resulterer i en effektforøgelse, der er tilpasset din bil.

  Fokus er på harmonien mellem hardware og bilspecifik software. Derfor kan du som kunde være sikker på at få den bedst mulige ydelsesforøgelse hos CPA.

  Vores krav: Maksimal ydeevne og maksimal sikkerhed perfekt kombineret til din bil!

 • De forskellige motorer

  Chiptuning på turbo-benzinmotoren

  I moderne turboladede benzinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske styring af motoren en stadig vigtigere rolle.

  Motorstyringsenheden behandler data fra mange sensorer og beregner derved f.eks. den krævede injektionsmængde, det krævede forøgelsestryk, den krævede tændningsindstilling osv.

  Dermed udlæses og behandles data af adskillige sensorer.

  For at opnå en effekt- og forbrugsoptimering skal disse parametre optimeres. CPA beror på den specielt udviklede motorspecifikke software, der sikrer en efterfølgende ændring af de fabriksindstillede kontrolparametre. Ved at optimere motordataene øges effekten mærkbart, og forbruget reduceres.

  Resultatet af nøjagtigt afstemte og optimerede parametre er en mærkbar forøgelse af effekt og effektivitet. Alle relevante motordata registreres, kontrolleres og optimeres i realtid – men kun hvis chaufføren også henter effekten.

  Selv under effektforøgelsen forbliver alle beskyttelses- og kontrolfunktioner på kontrolenheden aktive.

  Chiptuning på turbodiesel

  Moderne turbodieselmotorer har allerede været elektronisk overvåget og styret af en motorkontrolenhed i årtier. Kontrolenheden registrerer utallige værdier såsom injektionsmængde, injektionstiming, boost-tryk, hastighed osv. Disse data er inkluderet i styringen og overvågningen af motoren.

  CPA-indstillingsmodulet indsamler alle relevante data direkte til motorsensorerne og udlæser information om injektionsmængde, injektiontiming, boost-tryk, hastighed osv. Parametrene optimeres i realtid i brøkdele af et sekund af kortoptimeringssoftwaren udviklet af os og videresendes til motorkontrolenheden. Softwaren beregner nye værdier med dataene fra vores tuningsmodul og tilpasser samtidig motorens resterende kort. Som et resultat bevarer producentens kontrolenhed hele tiden kontrol over din motor, hvilket betyder, at sikkerheds- og beskyttelsessystemerne forbliver aktive.

  Motorens ekstra effekt opnås ved målrettet realtidsoptimering af motorsignalerne. Effektiviteten og ydelsespotentialet i din motor øges mærkbart med vores optimeringskontrolenhed.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.