0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

PowerBox Nitro

PowerBox Nitro

Maksimal effekt
3.690,00 dkr.
fra 2.214,00 dkr. inkluderet
PowerBox Nitro – topklassen i CPA Chiptunings produktsortiment. Processorens hurtige frekvens og den detaljeret udarbejdede softwareudvikling giver PowerBox Nitro positionen som vores topmodel.
Flagskibsmærket fra CPA chiptuning® – PowerBox Nitro. Med sin STM32L475 (90 MHz) processor udgør PowerBox Nitro toppen af vores sortiment. Kortoptimering i nanosekundområdet kan handle virkelig hurtigt og passe til enhver kørselssituation. Som et yderligere højdepunkt har den en fjernbetjening, der gør det muligt at styre tuningsboksen fra bilens kabine.

Vælg bil

To års begrænset motorgaranti

Vi er overbeviste om vores produkter og vores tuning, og siden grundlæggelsen af vores firma har vi ikke registreret nogen skade på kundekøretøjer grundet vores PowerBox-modeller. Af den grund ønsker vi at give dig sikkerhed med vores motorgaranti.

få mere at vide
Op til 31% effektforøgelse

We achieve an power increase of up to 31% at many cars. Search your car at "Car selection" and see the exact extra power for your car.

Brændstofbesparelse op til 18%

Med konsistent kørsel reducerer du dit brændstofforbrug med op til 18%. Dermed bidrager vi også til en mere miljøvenlig mobilitet med vores produkter. Ydeevne og miljøbeskyttelse er ikke længere i konflikt!

Racing-teknologi

Racing-teknologi

Erfaring i racing

CPA Chiptunings ledelse og udviklingsafdeling kan se tilbage på over 40 års racing-erfaring inden for motorsport. Dette omfatter Formel 2 (EC), verdensmesterskaber i motorcykel-racing, go-kart racing, Supermoto og som det seneste den nationale Superbike-klasse.


Direkte kortoptimering i nanosekundområdet

I vores PowerBox-modeller finder du kun processorer af høj kvalitet. Topmodellerne blandt vores processorer fungerer i nanosekundområdet og kan således sikre hurtig karakteristikoptimering. Den høje hastighed understreger vores beslutning om at være førende inden for teknologien!

Direkte kortoptimering i nanosekundområdet
Justerbar effekt

Justerbar effekt

Din PowerBox leveres med speciel software til din bil. Den individuelle software er ved leveringen sat i standardindstilling, hvilket du til enhver tid kan justere efter behov i henhold til dine ønsker og krav.


Gratis motorgaranti for PowerBox Nitro

Gratis motorgaranti for PowerBox Ultra og PowerBox Nitro
 • To års begrænset motorgaranti

  Køb en PowerBox Nitro og få 2 års motorgaranti

 • Motorgaranti inkl. turbolader

  Sikker på vejen. Fra nu af med gratis motorgaranti inkl. turbolader!

 • Ingen selvrisiko

  Motorgarantien inkluderer ikke en selvrisiko op til et maksimum på 5000 €

 • Garanti direkte hos CPA

  Motorgarantien tildeles dig direkte af CPA (ingen tredjepart) få mere at vide

Ny SENT & i-ART-teknologi integreret

Ny SENT & i-ART-teknologi integreret

Igen har de erfarne CPA-ingeniører vist et overbevisende udviklingsresultat. Som en af de første producenter var der stort pres på udviklingsarbejdet hos CPA. Resultatet er overbevisende. CPA Chiptuning tilbyder i dag fremragende løsninger til biler med SENT- eller i-ART-teknologi.

CPA-Switch Tech

Takket være den patenterede skiftning mellem de enkelte kanaler er CPA PowerBox Nitro altid det rigtige valg.

 • Karakteristikkortoptimering med individuel software

  Med CPA Chiptuning modtager du altid en software, der er nøjagtigt tilpasset din motor eller bil. En omjustering er derfor ikke længere nødvendig. Dette gør det muligt at udnytte motorens effektreserver bedre uden at begrænse levetiden. Digital kortoptimering optimerer tuningsdata i realtid.

  Nem installation af PowerBox

  1.

  Åbn motorhjelmen

  2.

  Fjern motordækslet. I de fleste tilfælde er dækslet fastgjort med klemmer og kan nemt fjernes.

  3.

  Find stik på køretøjet. Ikke fundet: Send os et billede af motorrummet til technik@cpa-chiptuning.de og giv os dit ordrenummer.

  4.

  Tag det originale stik ud, og tilslut det medfølgende CPA-kabelsæt med de to originale stik. Sørg for, at stikket sidder stramt på plads.

  5.

  Tilslut CPA PowerBox med det passende stik (CPA-stik) på kabelsættet.

  6.

  Monter PowerBox og kabelsættet på et passende sted med kabelbåndene (væk fra varmekilder og bevægelige dele).

 • Chiptuning: Kompleks teknik. Nem installation. Stor effekt.

  Det, der i dag stadig defineres som chiptuning, har CPAs teknologi for længe siden videreudviklet fra "simpel" chiptuning. Den involverer snarere komplekse algoritmer, hvis software er udviklet af ingeniører og som kombineret med know-how anvendes af vores erfarne teknikere, hvilket resulterer i en effektforøgelse, der er tilpasset din bil.

  Fokus er på harmonien mellem hardware og bilspecifik software. Derfor kan du som kunde være sikker på at få den bedst mulige ydelsesforøgelse hos CPA.

  Vores krav: Maksimal ydeevne og maksimal sikkerhed perfekt kombineret til din bil!

 • De forskellige motorer

  Chiptuning på turbo-benzinmotoren

  I moderne turboladede benzinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske styring af motoren en stadig vigtigere rolle.

  Motorstyringsenheden behandler data fra mange sensorer og beregner derved f.eks. den krævede injektionsmængde, det krævede forøgelsestryk, den krævede tændningsindstilling osv.

  Dermed udlæses og behandles data af adskillige sensorer.

  For at opnå en effekt- og forbrugsoptimering skal disse parametre optimeres. CPA beror på den specielt udviklede motorspecifikke software, der sikrer en efterfølgende ændring af de fabriksindstillede kontrolparametre. Ved at optimere motordataene øges effekten mærkbart, og forbruget reduceres.

  Resultatet af nøjagtigt afstemte og optimerede parametre er en mærkbar forøgelse af effekt og effektivitet. Alle relevante motordata registreres, kontrolleres og optimeres i realtid – men kun hvis chaufføren også henter effekten.

  Selv under effektforøgelsen forbliver alle beskyttelses- og kontrolfunktioner på kontrolenheden aktive.

  Chiptuning på turbodiesel

  Moderne turbodieselmotorer har allerede været elektronisk overvåget og styret af en motorkontrolenhed i årtier. Kontrolenheden registrerer utallige værdier såsom injektionsmængde, injektionstiming, boost-tryk, hastighed osv. Disse data er inkluderet i styringen og overvågningen af motoren.

  CPA-indstillingsmodulet indsamler alle relevante data direkte til motorsensorerne og udlæser information om injektionsmængde, injektiontiming, boost-tryk, hastighed osv. Parametrene optimeres i realtid i brøkdele af et sekund af kortoptimeringssoftwaren udviklet af os og videresendes til motorkontrolenheden. Softwaren beregner nye værdier med dataene fra vores tuningsmodul og tilpasser samtidig motorens resterende kort. Som et resultat bevarer producentens kontrolenhed hele tiden kontrol over din motor, hvilket betyder, at sikkerheds- og beskyttelsessystemerne forbliver aktive.

  Motorens ekstra effekt opnås ved målrettet realtidsoptimering af motorsignalerne. Effektiviteten og ydelsespotentialet i din motor øges mærkbart med vores optimeringskontrolenhed.

Firefolds digital optimering

Firefolds digital optimering

Ved at styre (optimere) op til fire kanaler kan tusinder af parametre pr. sekund justeres for optimal ydelse i alle områder for den respektive køresituation. De mange års erfaring med racing gør det muligt for CPA-ingeniører at kombinere optimal ydelse og praktisk kørsel.

Fire kanaler

Brugen af op til fire kanaler giver udviklere og ingeniører en meget præcis og effektiv koordinering af softwaren. Op til 15 forskellige parametre er optimeret.

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.