0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Ydelsesforøgelse: Chiptuning

Ydelsesforøgelse: Chiptuning
 • Softwareudvikling

  De vigtigste udviklinger inden for chiptuning er i softwaren! Netop her overlader eksperterne fra CPA Chiptunings udviklingsafdeling intet til tilfældet.

 • Dynotests

  Som en del af vores faglige udviklings- og koordineringsarbejde udfører vi adskillige tests på vores interne dyno. Her tilpasses softwaren optimalt til bilen.

 • Test af køreoplevelse

  I tests med køreerfaring tilpasses softwaren til de virkelige forhold. I dette tilfælde testes og kontrolleres adskillige køresituationer såsom acceleration, gearskift, kørsel gennem byen, kørsel i trafikpropper, kørsel på motorvejen, langdistanceprøver osv.

 • Langvarige tests

  Der lægges under udviklingen speciel vægt på langvarige tests. De langvarige tests giver information om PowerBox mht. den langsigtede kompatibilitet med motoren, softwareudviklingens situation og hardwarekvaliteten under reelle forhold.

Teknologierne

Forskellige motortyper kræver forskellige optimeringsløsninger.

 • SENT & i-ART – fremtidens tuning

  Som en af de ledende udbydere i vores branche stræber vi efter en teknologisk førerposition og allerede i dag at tilbyde de nye digitale teknologier såsom

 • Boost-tryk

  Boost-trykket og den tilhørende mængde indsugningsluft er afgørende parametre for at forøge turbomotorers ydelse.

 • Knastakselsensor

  Behandlingen af knastakselsignalet er afgørende for tuning af høj kvalitet i motorer med høj ydeevne.

 • Injektionstryk

  Injektionstrykket optimeres af injektionsmængde eller injektionstid og ændres i korrelation med andre parametre.

 • CPA-kontaktteknologi

  Denne innovative teknologi gør det muligt for PowerBox at behandle og optimere analoge eller digitale signaler.

 • Injektionsvolumen

  Injektionsvolumenen skal justeres pålideligt og præcist for ydelsesoptimering.

Benzinmotor

Chiptuning på benzinmotorer

Op til 31 % ydelsesforøgelse

Vælg bil

Diesel

Chiptuning på dieselmotorer

Op til 1 liter brændstofbesparelse

Vælg bil
 • Karakteristikkortoptimering med individuel software

  Med CPA Chiptuning modtager du altid en software, der er nøjagtigt tilpasset din motor eller bil. En omjustering er derfor ikke længere nødvendig. Dette gør det muligt at udnytte motorens effektreserver bedre uden at begrænse levetiden. Digital kortoptimering optimerer tuningsdata i realtid.

  Nem installation af PowerBox

  1.

  Åbn motorhjelmen

  2.

  Fjern motordækslet. I de fleste tilfælde er dækslet fastgjort med klemmer og kan nemt fjernes.

  3.

  Find stik på køretøjet. Ikke fundet: Send os et billede af motorrummet til technik@cpa-chiptuning.de og giv os dit ordrenummer.

  4.

  Tag det originale stik ud, og tilslut det medfølgende CPA-kabelsæt med de to originale stik. Sørg for, at stikket sidder stramt på plads.

  5.

  Tilslut CPA PowerBox med det passende stik (CPA-stik) på kabelsættet.

  6.

  Monter PowerBox og kabelsættet på et passende sted med kabelbåndene (væk fra varmekilder og bevægelige dele).

 • Chiptuning: Kompleks teknik. Nem installation. Stor effekt.

  Det, der i dag stadig defineres som chiptuning, har CPAs teknologi for længe siden videreudviklet fra "simpel" chiptuning. Den involverer snarere komplekse algoritmer, hvis software er udviklet af ingeniører og som kombineret med know-how anvendes af vores erfarne teknikere, hvilket resulterer i en effektforøgelse, der er tilpasset din bil.

  Fokus er på harmonien mellem hardware og bilspecifik software. Derfor kan du som kunde være sikker på at få den bedst mulige ydelsesforøgelse hos CPA.

  Vores krav: Maksimal ydeevne og maksimal sikkerhed perfekt kombineret til din bil!

 • De forskellige motorer

  Chiptuning på turbo-benzinmotoren

  I moderne turboladede benzinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske styring af motoren en stadig vigtigere rolle.

  Motorstyringsenheden behandler data fra mange sensorer og beregner derved f.eks. den krævede injektionsmængde, det krævede forøgelsestryk, den krævede tændningsindstilling osv.

  Dermed udlæses og behandles data af adskillige sensorer.

  For at opnå en effekt- og forbrugsoptimering skal disse parametre optimeres. CPA beror på den specielt udviklede motorspecifikke software, der sikrer en efterfølgende ændring af de fabriksindstillede kontrolparametre. Ved at optimere motordataene øges effekten mærkbart, og forbruget reduceres.

  Resultatet af nøjagtigt afstemte og optimerede parametre er en mærkbar forøgelse af effekt og effektivitet. Alle relevante motordata registreres, kontrolleres og optimeres i realtid – men kun hvis chaufføren også henter effekten.

  Selv under effektforøgelsen forbliver alle beskyttelses- og kontrolfunktioner på kontrolenheden aktive.

  Chiptuning på turbodiesel

  Moderne turbodieselmotorer har allerede været elektronisk overvåget og styret af en motorkontrolenhed i årtier. Kontrolenheden registrerer utallige værdier såsom injektionsmængde, injektionstiming, boost-tryk, hastighed osv. Disse data er inkluderet i styringen og overvågningen af motoren.

  CPA-indstillingsmodulet indsamler alle relevante data direkte til motorsensorerne og udlæser information om injektionsmængde, injektiontiming, boost-tryk, hastighed osv. Parametrene optimeres i realtid i brøkdele af et sekund af kortoptimeringssoftwaren udviklet af os og videresendes til motorkontrolenheden. Softwaren beregner nye værdier med dataene fra vores tuningsmodul og tilpasser samtidig motorens resterende kort. Som et resultat bevarer producentens kontrolenhed hele tiden kontrol over din motor, hvilket betyder, at sikkerheds- og beskyttelsessystemerne forbliver aktive.

  Motorens ekstra effekt opnås ved målrettet realtidsoptimering af motorsignalerne. Effektiviteten og ydelsespotentialet i din motor øges mærkbart med vores optimeringskontrolenhed.

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.