0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Chiptuning Acura

Acura chiptuning - afdeling af moderselskabet Honda. Bruges for luksus og sportslige biler. Grundlæggelsen var i 1986 i Tokyo, i 2004 etableredes den i Mexico. 2006 til 2008 indførelse i Kina, dertil Rusland. Den mest kendte sportsbil er formodenligt teknologibæreren NSX, som fik en relancering i 2016. Acura chiptuning er også mulig her. Mærket optræder også i racerkørsel, racerbilerne ARX-01 og 02 kørte i American Le Mans med succes. Derfor ser vi særligt frem til Acura chiptuning.

Acura chiptuning - datterselskabet af Honda bruges særligt for luksuriøse eller sportslige køretøjer. Siden 1986 sælges nu køretøjer under Acura, blandt disse er NSX eller TLX. For næsten alle køretøjer tilbyder vi særlig Acura chiptuning. Siden 1992 er Acura også aktiv i bilracerkørsel, i 2009 stegs ind i LMP1-klassen med ARX-02a. Gennem motorsport fremkommer en forbindelse med Acura chiptuning som vi er stolte over. Logoet symboliserer ifølge Honda en skydelære og står for perfektion og præcision.

Acura
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Acura CDX 1.5 VTEC 1498 ccm 182 hk 134 kW 240 nm L15BM
Modelserie
CDX

Bil ikke fundet?

Anmod om bil nu. Normalt får du svar samme dag!

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.