0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Chiptuning Daewoo

Daewoo Chiptuning – en sydkoreansk bilproducent med Seoul-hovedkvarter, der blev til General Motors Korea i marts 2011. Virksomheden er aktiv på mange områder såsom stålproduktion, våbenindustri eller finansiel transaktion. Skibsbygningsdivision, udskilt i 1999 og den uafhængige producent Daewoo-Shipbuilding & Marine engineering opstod. Siden 2005, solgte biler til Europa som Chevrolet. Daewoo Chiptuning, gør din bil til noget specielt.

Daewoo chiptuning – den sydkoreanske bilproducent blev overtaget af Daewoo Group i 1983, men blev opløst som et resultat af den asiatiske krise i 2002 og overtaget af General Motors. På trods af opløsningen er der stadig mange modeller, på hvilke Daewoo Chiptuning er mulig. Gruppen er delt og er aktiv inden for forskellige sektorer såsom skibsbygning, stålforarbejdning og endda våbenindustrien. Siden 2005 sælges biler i Europa under navnet Chevrolet. Daewoo chiptuning gør din bil til noget meget specielt.

Daewoo chiptuning – Daewoo Motor Company har eksisteret siden 1970'erne, hvor Sahen Motor deltog i et joint venture med Shinjin Motors og General Motors. I 1983 overtog Daewoo-gruppen samarbejdet og ændrede navnet til Daewoo Motor. På grund af 1994-modellerne, der blev introduceret i Tyskland, er Daewoo chiptuning også interessant i Europa. De køretøjer der bygges i Sydkorea, sælges på verdensmarkedet under navnet Chevrolet eller Holden. Få mere energi ud af din bil med Daewoo chiptuning.

Daewoo
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Modelserie

Bil ikke fundet?

Anmod om bil nu. Normalt får du svar samme dag!

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.