0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Chiptuning KTM

Chiptuning KTM – oprindeligt betyder denne betegnelse "Kronreif & Trunkenpolz Mattighofen", har sit udspring her, hvor firmaets allerførste egen motorcykel i 1953 så dagens lys. Tohjulere af dette mærke opnåede verdensomspændende racing-succes i disciplinerne motocross, enduro og supermoto. KTM Sportmotorcycle AG specialiserede sig i off-road-motorcykler, men har nu igen stigende resultater med vejgående motorcykler. Da "sporty” også er et nøgleord for CPA, har vi her stikordet til Chiptuning KTM.

KTM chiptuning – Kronreif-Trunkenpolz-Mattighofen AG har produceret terrængående motorcykler, road racers og sportsvogne siden 1934. Mærket fejrer regelmæssigt internationale succeser inden for motorcykel-racing i disciplinerne motocross, enduro og supermoto. Højtydende modeller som SuperDuke R eller tilgangen til MotoGP karakteriserer mærkets sportsprægede image. For endnu mere effekt – KTM chiptuning. Specielt interessant er X-Box, som takket være turboteknologi er perfekt til KTM chiptuning.

KTM Chiptuning – står for Kronreif Trunkenpolz Mattighofen, opkaldt efter de to grundlæggere og Hans Trunkenpolz’ hjemby. KTM har altid været synonymt med motorsport, og især med terrængående motorcykler, kom den internationale succes. Ingen anden producent har vundet Rally Dakar oftere. Det er med stor glæde at vi tilbyder KTM Chiptuning. I 2006 lancerede det østrigske selskab den første superbil, der bærer navnet X-Bow. Denne racerbil, der er radikalt trimmet til racing, bringer med KTM Chiptuning endnu mere puristisk køreglæde på vejen.

KTM
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
KTM X-Bow 2.0 TFSI 1984 ccm 241 hk 177 kW 310 nm
Modelserie
X-Bow

Bil ikke fundet?

Anmod om bil nu. Normalt får du svar samme dag!

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.