0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

Du har ikke valgt en bil endnu. Vælg bil

Chiptuning Maruti

Chiptuning Maruti – bilproducent med base i Indien. Et andet navn – Maruti-Suzuki, for Suzuki er yderst involveret. Modellerne er hovedsageligt lavere mellemklasse til små biler. De udbydes også i europæiske lande som Ungarn, Grækenland og Holland. Siden 2009 er Nissan Pixo blevet produceret internt. Vi er glade for at give din bil mere damp og tilbyde Chiptuning Maruti.

Maruti tuningbox – i 1981 blev Maruti Suzuki India Ltd. grundlagt som et joint venture mellem den japanske producent og den indiske regering. Suzuki ejer i øjeblikket 54 % af aktierne. Hos Maruti produceres biler under licens. Et eksempel ville være Gypsy-modellen baseret på Suzuki SJ. Selv med nyere modeller som Swift er Maruti tuningbox vejbar. Omsætningen i 2016 peger på et rekordresultat. Med Maruti tuningbox ønsker vi at bidrage til producentens succes.

Maruti Chiptuning – Maruti fremstiller Suzuki-modeller under licens til det indiske marked. Gruppen blev grundlagt 1981 som et joint venture mellem Suzuki og den indiske regering. Næsten som et monopol dækker Maruti 53 % af bilerne på det indiske marked. Produkter inkluderer modeller som Swift, Jimi eller Baleno. Hvis der mangler effekt, er Maruti Chiptuning en mulighed værd at overveje. I Indien har Maruti imidlertid sine egne køreskoler. Vi er glade for at tilbyde Maruti Chiptuning.

Maruti
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Maruti Ritz 1.3 CRDi 16V 1248 ccm 75 hk 55 kW 190 nm
Maruti Swift 1.3 CRDi 16V 1248 ccm 75 hk 55 kW 190 nm
Maruti SX4 1.3 CRDi 1248 ccm 90 hk 66 kW 200 nm
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Modelserie
Ritz
Swift
SX4

Bil ikke fundet?

Anmod om bil nu. Normalt får du svar samme dag!

Vores biltests

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.