0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Chiptuning Huanghai Auto

Chiptuning Huanghai – Produkterne er i vidt omfang busser, SUVer såvel som lastbiler. Tilhører moderselskabet SG Automotive Group Co., Ltd., der fremstiller bildele til blandt andet JAC og Chery. SG. blev grundlagt i 1984. Ud over individuelle dele eksporteres der også køretøjer til f.eks. Saudi-Arabien, Brasilien og Sydafrika. Produktionshaller er placeret i Juhu, Anhui og Shenyang. Chiptuning Huanghai tilbyder tilpasset og motorspecifik software for øget ydelse.

Huanghai Auto chiptuning – Datterselskab af den kinesiske SG Automotive Group, der blev grundlagt i 1884. Busser, lastbiler, lette SUVer og militærbiler sælges under varemærket Huanghai. Med et bredt udvalg af Huanghai Auto chiptuning, vil enhver finde det her. SG Automotive fremstiller også reservedele til det kinesiske marked og eksporterer til destinationer som Brasilien, Saudi-Arabien og Afrika. Huanghai Auto chiptuning tilbydes med specifik motorsoftware fremstillet i Tyskland.

Huanghai Auto Chiptuning – Huanghai Automotive er et undermærke tilhørende Liaoning SG Automotive Group, der hovedsageligt distribuerer SUVer og pickupper. Mærkets oprindelse går tilbage til 1984, da det begyndte at fremstille off-road-aksler. Huanghai Auto Chiptuning tilbyder mange muligheder for optimering. For eksempel med modeller som N2, Raytour eller Aurora. Hvis der skal lidt mere effekt til – Huanghai Auto Chiptuning.

Huanghai Auto
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Huanghai Auto N3 2.5TD 2499 ccm 143 hk 105 kW 340 nm JE4D25C
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Huanghai Auto N3 2.4T 2378 ccm 218 hk 160 kW 320 nm 4K22D4T
Modelserie
N3

Bil ikke fundet?

Anmod om bil nu. Normalt får du svar samme dag!

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.