0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

Chiptuning QOROS

Chiptuning QOROS - oprettet i 2007 gennem en sammenslutning mellem Israel Corporation og Chery Automobile. Den første personbil var QOROS 3, som var det første kinesiske køretøj som fik evaluering med 5 stjerner i henhold til Euro-NCAP-normen. Gerd Volker Hildebrand, den forhenværende ledende designer hos Mini, udviklede designet. SUV-bilen som er baseret på QOROS 3 kaldes Model 5. Både modeller planlagdes i samarbejde med Magna Steyr, en østrigsk bilproducent. Tillæg dit køretøj mere kraft och individualitet med Chiptuning QOROS.

QOROS chiptuning - Koncernen består siden 2007 og oprettedes som joint venture gennem Israel Corporation og Chery Automotive. Hidtil sælges to køretøjer, QOROS 3 og QOROS 5. Q3 er mærkets første personbil. Køretøjet udvikledes af Magna Steyr. Gennem den tyske teknik er 3 særligt interessant for QOROS chiptuning. Med Q5 forestilles i 2015 en først SUV-bil, men den sælges ikke i Europa. Alligevel tilbyder CPA QOROS chiptuning her også.

QOROS chiptuning - Qoros er en kinesisk køretøjproducent med hovedkontor i Shanghai som oprettedes i 2007 med Joint Venture. Navnet udledes fra græsk Khoros og repræsenterer den multinationale karakter af foretaget. Det første køretøj præsenteredes til offentligheden i 2013, for den såkaldte Qoros 3 er QOROS chiptuning også tilgængelig. Koncernen har også en SUV-bil i tilbydet siden 2016, vi kan forestille os den specifisk udviklede QOROS chiptuning for Qoros 5.

QOROS
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
Bilbetegnelse kapacitet hk kW nm motor-ID
QOROS 5 1.6T 1598 ccm 156 hk 115 kW 210 nm SQRE4T16
Modelserie
QOROS 5

Bil ikke fundet?

Anmod om bil nu. Normalt får du svar samme dag!

Vores biltests

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.