0 vare

0,00 dkr. inkluderet

 

40% rabat på alt! Sommer racing deal: for racerentusiaster! Begrænset antal. (6)

PedalBox/Pedaltuning

PedalBox

Få en helt ny oplevelse af din bil med en mere sportspræget speederrespons gennem sofistikeret digital optimering af speedersignalparametrene.

Med vores kraftfulde PedalBox reducerer vi speederens signalforsinkelse og opnår en mærkbart mere sportspræget speederrespons.

  Funktionsoverblik

 • direkte speederrespons
 • forbedret respons
 • mere køredynamik efter ønske
 • sikrere overhaling
 • mere køreglæde
 • hurtig og sporty kørsel
 • LED-display
 • individuel software til de forskellige biler
 • Nu med ny software

Funktionerne

Individuel software til de forskellige biler!

 • Sporty speederrespons

  Takket være PedalBox er speederresponsen på din bil mærkbart mere sporty. Dette muliggør bedre acceleration og mere sporty kørsel.

 • Nu med ny software

  Endnu en gang lykkedes det CPA-ingeniørerne at gøre den nye PedalBox-software meget mere intelligent.

 • Mere køreglæde

  PedalBox gør din bil mærkbart mere sporty og kvik. PedalBox øger køreglæden markant.

 • Perfekt supplement til chiptuning

  PedalBox passer perfekt som supplement til chiptuning. Kraftoverførslen er endnu mere mærkbar og anvendelig takket være kombinationen af PedalBox og Powerbox.

 • Multy-Processor-System

  Multy-Processor-System udviklet og patenteret af CPA Chiptuning reducerer risikoen for fejl med 1000 gange.

 • Styring af PowerBox

  Som en del af det velprøvede "ConnectiveSystem" fungerer PedalBox som en styreenhed for Powerbox i motorrummet. Hvis PedalBox-tilstanden ændres via tastaturet, sendes dataene samtidig til Powerbox i motorrummet og justeres i overensstemmelse hermed. Således fjernes en ofte irriterende forbindelse via Bluetooth.

PedalBox

Få en helt ny oplevelse af din bil med forbedret speederrespons og den deraf følgende sportsprægede køreoplevelse.

Mere info

ConnectiveSystem

Speederoptimering og effektforøgelse i perfekt kombination. Samtidig kan responsen og motorydelsen let optimeres via PedalBox.

Mere info
 • Karakteristikkortoptimering med individuel software

  Med CPA Chiptuning modtager du altid en software, der er nøjagtigt tilpasset din motor eller bil. En omjustering er derfor ikke længere nødvendig. Dette gør det muligt at udnytte motorens effektreserver bedre uden at begrænse levetiden. Digital kortoptimering optimerer tuningsdata i realtid.

  Nem installation af PedalBox

  1.

  Slip speederen: Fjern om nødvendigt speederen fra beslaget for at nå stikket.

  2.

  Træk det originale stik ud af speederen.

  3.

  Indsæt det medfølgende ledningsnet (adapter) mellem speederen og den originale stikforbindelse.

  4.

  Tilslut PedalBox til det medfølgende ledningsnet.

  5.

  Fastgør speederen. Sørg for at sikre korrekt installation af speederen og korrekt føring af kabelforbindelserne.

  6.

  Om ønsket kan du fastgøre PedalBox et passende sted med den medfølgende klæbestrimmel.

 • Chiptuning: Kompleks teknik. Nem installation. Stor effekt.

  Det, der i dag stadig defineres som chiptuning, har CPAs teknologi for længe siden videreudviklet fra "simpel" chiptuning. Den involverer snarere komplekse algoritmer, hvis software er udviklet af ingeniører og som kombineret med know-how anvendes af vores erfarne teknikere, hvilket resulterer i en effektforøgelse, der er tilpasset din bil.

  Fokus er på harmonien mellem hardware og bilspecifik software. Derfor kan du som kunde være sikker på at få den bedst mulige ydelsesforøgelse hos CPA.

  Vores krav: Maksimal ydeevne og maksimal sikkerhed perfekt kombineret til din bil!

 • De forskellige motorer

  Chiptuning på turbo-benzinmotoren

  I moderne turboladede benzinmotorer spiller den elektroniske og elektroniske styring af motoren en stadig vigtigere rolle.

  Motorstyringsenheden behandler data fra mange sensorer og beregner derved f.eks. den krævede injektionsmængde, det krævede forøgelsestryk, den krævede tændningsindstilling osv.

  Dermed udlæses og behandles data af adskillige sensorer.

  For at opnå en effekt- og forbrugsoptimering skal disse parametre optimeres. CPA beror på den specielt udviklede motorspecifikke software, der sikrer en efterfølgende ændring af de fabriksindstillede kontrolparametre. Ved at optimere motordataene øges effekten mærkbart, og forbruget reduceres.

  Resultatet af nøjagtigt afstemte og optimerede parametre er en mærkbar forøgelse af effekt og effektivitet. Alle relevante motordata registreres, kontrolleres og optimeres i realtid – men kun hvis chaufføren også henter effekten.

  Selv under effektforøgelsen forbliver alle beskyttelses- og kontrolfunktioner på kontrolenheden aktive.

  Chiptuning på turbodiesel

  Moderne turbodieselmotorer har allerede været elektronisk overvåget og styret af en motorkontrolenhed i årtier. Kontrolenheden registrerer utallige værdier såsom injektionsmængde, injektionstiming, boost-tryk, hastighed osv. Disse data er inkluderet i styringen og overvågningen af motoren.

  CPA-indstillingsmodulet indsamler alle relevante data direkte til motorsensorerne og udlæser information om injektionsmængde, injektiontiming, boost-tryk, hastighed osv. Parametrene optimeres i realtid i brøkdele af et sekund af kortoptimeringssoftwaren udviklet af os og videresendes til motorkontrolenheden. Softwaren beregner nye værdier med dataene fra vores tuningsmodul og tilpasser samtidig motorens resterende kort. Som et resultat bevarer producentens kontrolenhed hele tiden kontrol over din motor, hvilket betyder, at sikkerheds- og beskyttelsessystemerne forbliver aktive.

  Motorens ekstra effekt opnås ved målrettet realtidsoptimering af motorsignalerne. Effektiviteten og ydelsespotentialet i din motor øges mærkbart med vores optimeringskontrolenhed.

 • Karakteristikkortoptimering på speederen

  Vores geniale software, specielt udviklet til din speeder, optimerer din speeders karakteristikkort efter ønske. Sæt vores PedalBox i sportstilstand. Som vist i diagrammet til venstre, vil du opleve din bil igen med uovertruffen livlighed og sporty speederrespons. Skift til komforttilstand (Eco II) tillader brændstofeffektiv kørsel og kan være til stor hjælp i bytrafik og trafikforhold.

(6) Rabat gælder for alle produkter som tilbydes på vor side undtagen PowerBox og PedalBox. Aktionen slutter så snart som det bestemte kontingent af produkter opbruges.

Vi bruger cookies for at sikre den bedst mulige online-oplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse webstedet, accepterer du brugen af cookies.